tomek2305 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam problem z oświetleniem wnętrza pojazdu tzn. dzisiaj jak zamykałem auto to kierunki nie migły więc sprawdziłem wzystkie drzwi ale były zamknięte, a światło w środku się świeciło i nie gasło.jak odpaliłem silnik to gaśnie wyjmuję kluczyk to się zapala mimo że drzwi są zamknięte a przełącznik jest w pozycji środkowej.Kontrolka od drzwi nie pali śię jak auto ma włączony zapłon (działa prawidłowo zapala się po otwarciu drzwi) To już drugi raz tak tylko, że za pierwzym razem nie zauważyłem i paliło śię dwa dni. na wszelki wypadek wyjołem żarówkę. Proszę o pomoc bo za pierwszym razem byłem gotowy kupić nowy akumulator, ale teraz już wiem, że paliło się światło w środku. Szukałem na forum, ale nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Sprawdź wszystkie krańcówki przy drzwiach miernikiem i masę przy słupku kierowcy (pod plastikiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi