brudijr Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Hmmm, trzeba by zbadać teren, może mi się uda zrobić kilka spotów w Polsce (np. Wspólnie z RLKP), zobaczyć jakie zainteresowanie, jak nikłe, to raczej nie ma sensu, jakieś większe, to może podjąłbym się czegoś większego, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jesteś z Poznania, mi to pasuje. ;) Jak to mówią, próbować nigdy nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Powiem tak, z RLKP by poszło, ale wiadomo megane i laguna raczej mało wspólnego, spróbuję coś ustalić z MCKP i Scenicami, ale to na przyszły rok. Edytowane 7 Grudnia 2015 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 W zeszłym i w tym roku były organizowane spoty wspólne z użytkownikami innych modeli renówek. Różnie z bywało frekwencją, ale generalnie nikt nie narzekał. Sam osobiście próbowałem zorganizować kilka takich spotów lokalnych, dwa się udały bodaj na 10-15, na tych nieudanych byłem ja i kolega Tomek, czasami jedna, dwie osoby do nas dołączyły. Potem wiadomo, różne sprawy nie pozwalały na spotkania, różnie też bywało z frekwencją, przed spotem zainteresowanie spore im bliżej terminu, uczestnicy się wycofywali. Nie mam o to żalu, każdy ma swoje priorytety. Ja nie widzę problemu, kto chętny niech organizuje. Warto spotkać się w realu a nie tylko przez forum. Mnie osobiście formuła forum bardzo odpowiada. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_KTP Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jak pamiętam z dawnych czasów i mojej działalności w innym klubie, zorganizowanie lokalnego spotu nie było trudnym wyzwaniem, ale tak jak napisał Krzychu - liczba uczestników z czasem zaczęła spadać i w końcu przyjeżdżała tylko garstka tych najwytrwalszych. U mnie na spocie zawsze była próba sprawnościowa i to o nią zawsze chodziło, ale gdy chętnych były 3-4 osoby, to zabawa straciła sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi