subratri Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ja przyznam, że jeszcze nie ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na razie to trudno znaleźć strome jezioro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyszor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Ja już nie mogę się doczekać i bagażnik wrzuciłem wczoraj na dach ;) Jest szansa w sobotę pojeździć: http://www.cienkownarty.pl/jest-szansa-wazny-komunikat,30,1,akt.html Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Tyszor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) ja już bym jeździł, u mnie wszystko po otwierane, tylko kuźwa sprzęt mam w polsce ( W alpach śniegu już po metr i więcej, i to wcale nie wysoko, już nawet te niskie pootwierane. Edytowane 25 Grudnia 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi