Ncaly Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Proste pytanie odnośnie lamp w Megane I Ph I 1996, 1.6 Czy lampy tylne (te biało- czerwone) z modelu Ph II pasują do Ph I? Szukałem odpowiedzi na forum, lecz niestety wszystkie posty w tym temacie tyczyły sie Megane II. Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 w coupe mozna tylko trzeba było mocowania dorobic i nadciac mocowanie orginalnej lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ncaly Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 W hatchbagu, nie mam coupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Proste pytanie odnośnie lamp w Megane I Ph I 1996, 1.6Czy lampy tylne (te biało- czerwone) z modelu Ph II pasują do Ph I? Przyłączam się do pytania. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiphoper Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 I ja również przyłączam się do tego pytania. Z tego co się orientuje to lampy pasują jak ulał, tylko na 100% trzeba przerabiać kostki. Ale mimo wszystko wole się upewnić na forum. Czy robił już ktoś kiedyś taką zmiane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Może troche odświeże temat. Czy są o Meganki Ph1 coupe lampy typu clear ?? bo szukałem na allerogo i na ibeju niemieckim i nie ma niestety nic. Ewentualnie słyszałem o polerowaniu szkła czy można by spolerować tak aby były gładkie lub dorobić samemu takie szkła :) ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrek Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Proste pytanie odnośnie lamp w Megane I Ph I 1996, 1.6 Czy lampy tylne (te biało- czerwone) z modelu Ph II pasują do Ph I? Szukałem odpowiedzi na forum, lecz niestety wszystkie posty w tym temacie tyczyły sie Megane II. Proszę o odpowiedź Witam ja również jestem ciekawy czy pasuja bez problemów , mowa oczywiscie hatbaku. Jeżeli ktoś posiada wiedze na ten temat to prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 szrek, zgodnie z częścią odpowiedzi kolegi Z tego co się orientuje to lampy pasują jak ulał, tylko na 100% trzeba przerabiać kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrek Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Sprawdziłem sam organoleptycznie- lampy pasuja tylko potrzebna jest drobna ingerencja przy kostkach, bo te akurat nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sł@w Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam, a co myślicie o tym: zakupienie lamp od wersji po faceliffcie i przełożenie wkładów (środków) od wersji przed facelifftem??? Czy środki pasują, bo na 1-szy rzut oka rozłożenie żarówek jest takie same jak w wersji ph 1??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi