dziewul007 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 witam posiadam meganke 97r 1.6b+g.mam problem poniewarz nie dziala mi wyswietlacz godziny i temperatury ten maly,kolejnym problemem jest radio ktoro jest w samochodzi orginalne rozłancza sie co 15min.co to może być za usterka? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 nie dziala mi wyswietlacz godziny i temperatury Nie działa w ogóle, czy nie działa podświetlenie. Łatwo to sprawdzić. Pod pewnym kątem widać, czy coś się wyświetla czy nie. Jak się wyświetla, należy wymienić żarówki od podświetlenia. rozłancza sie co 15min Może się przegrzewa i aby nie zostało uszkodzone, to się rozłącza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziewul007 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 no wlasnie ten problem z rozłanczaniem mam od jakiegos czasu tylko wtedy również przestal dzialac zegar z temp... jak dostac sie do tej zarowki? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Należy zdjąć "parapet" (pod osłonami głośników są śrubki-po 1 z każdej strony; podnosisz parapet do góry-troszkę siły należy użyć; odkręcasz panel wyświetlacza i z tyłu są żarówki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi