MichMegane Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam was, jak wychodze z pracy zapalam autko i jedzie normalne a jak dodaje wiecej gazu a samochod ledwo przyspiesza i zatrzymalem na poboczu zeby naciskac maksymalnie gazu zeby sprawdzic ale okazalo ze silnik dziwne pracowal odglos UUUOOOOUUUUOOOOOUUUU i czuje zapach paliwa. a potem wyjedzam z pobocza i mial super przyspieszenia, co to moze byc w silniku? czasem w czasie jazdy raz mial przyspieszenie a potem przestal hmn, prosze o pmoc :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 juz zanim napisałes o zapachu paliwa to moja pierwsza myśl była taka - pompka paliwa,,, i kto wie czy nie :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Nie koniecznie pompa bo jakby siadała to nie czuć by paliwa. Przynajmniej ja tak miałem. Ja bym stawiał na jakąś nieszczelność układu paliwowego, czyli wyciek. Dostaje lewe powietrze i gubi przy okazji paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi