zdunman Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam, czy któryś z kolegów posiada taki model alarmu bądź może coś z serii 82XX wraz z instrukcja programowania funkcji tego alarmu. Nigdzie w necie nie znalazłem nawet opisu jakie programowalne funkcje może on posiadać, a interesuje mnie możliwość włączenia sygnału dźwiękowego przy uzbrajaniu alarmu. Z góry ślicznie dziękuje P.s. oczywiście na ftp nic pasującego do w/w modelu nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Wrzucilem do downloadu (na forum) instrukcje programowania Cobry, coprawda inna seria ale sprawdz moze procedura jest taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Dzięki Easy, ale ja niestety nie mam drugiego pilota. Wszystko mam w standardowym kluczyku, a przy programowaniu alarmu serii 79XX niestety wykorzystywany jest przycisk A i B z tegoż dodatkowego pilota. Dzięki ogromne za chęci, może komuś innemu z forum się przyda. Moja prośba jakby co nadal jest otwarta. Wiem, że ciężko jest to zdobyć więc liczę, że któryś z userów ma taki alarm w swojej megi wraz z całym kompletem dokumentacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Tutaj znalazlem instrukcje obslugi: http://instrukcje.elektroda.net/download.php?id=7066 A w tym watku na forum elektrody jest do sciagniecia instrukcja instalcji ale nie po polsku. Niestety nie mam tak konta, a tam trzeba jeszcze miec jakies punkty czy cos zeby sciagac te zalaczniki, takze popytaj moze ktos na forum ma tam konto i bedzie Ci mogl to sciagnac. http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic243192.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Mam tą instrukcje, mam również konto na elektrodzie, także jakby ktoś chciał żebym mu coś ściągnął to pisać śmiało. Tak się zastanawiam, może nie ma możliwości programowania tego ustrojstwa ??? Jest zaprogramowany fabrycznie i tyle - ale to jest chyba mało realne, ponieważ z tego co czytałem na forum część użytkowników Cobry 8265 np. przy zamykaniu samochodu i uzbrajaniu alarmu ma sygnał dźwiękowy i świetlny, a niektórzy (w tym też ja) po uzbrojeniu alarmu mają tylko sygnał świetlny Jakby ktoś chciał inne instrukcje to są dostępne w linku poniżej. http://www.cobra-alarmes.fr/html/cobraNotices.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi