Sir-Gutek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Witam! Czy jest mozliwe podpiecie np odtwarzacza mp3 do oryginalnego radia Renault przez wejscie na zmieniarke ? (oczywiscie po zastosowaniu przejsciowki) W blaupunktach jest cos takiego, mozna kupic tzw zlacze Mini ISO AUX-blaupunkt. http://www.allegro.pl/item155405325_wejsci...ig_audi_vw.html Czy mozna dostac takie zlacze do oryginalnego radia CD Renault ? Chcialbym miec w aucie mp3, nie tracac mozliwosci sterowaniem radiem z kierownicy. Wydawanie kwoty rzedu 300-400 zl na sam interfejs do oryginalego sterowania radiem Sony, czy Pioneer wydaje mi sie bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 zerknij TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio155 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jeśli chodzi o radjo cabasse 6cd i tuner list w bagażniku (megane II) Wystarczy kupić kabel od pc i kabel AUX połączenie do tuner list sam to robiłem jak na filmie.Koszt 20zł i 30min roboty a nie 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djosiriss Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) A teraz panowie pozwolą że zakończe temat tym linkiem. Nakład finansowy żaden , pól godziny roboty a gra jak szalone. Nie ważne jakie radio ważne żeby tuner był w bagażniku. http://chomikuj.pl/rbooob/moto/cars/Aux-cable-installation-for-a-Cabasse-Auditorium-6C,1704677958.pdf ŚCIĄGAMY Z CHOMIKUJ PDF ps. ja zrobiłem to nieco inaczej , pociągnąłem to kablem z bagażnika pod tapicerką megi zdjąłem zaślepke ręcznego wywierciłem dziurke do schowka i kabel przeciągnąłem pod fotelem pasażera i do schowka. Powodzonka ! Popraw link, nie działa! Edytowane 9 Maja 2013 przez Djosiriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosma666 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Wiem, że odkopuję temat, ale myślę, że wciąż nie został do końca wyczerpany. Jak jest z podłączeniem do fabrycznego radia zmieniarki? Czy złącze do zmieniarki CD znajduję się z tyłu radia w każdym modelu? (Tunerlist, updatelist?) Jeżeli tak, to czy nie najprościej (może nie najtaniej, ale bez przeciągania kabla przez cały samochód) byłoby zastosować takie coś: http://www.amazon.co.uk/Connects2-CTVRNX001-Renault-Adaptor-Interface/dp/B005FMY8PG/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 Proszę o odpowiedzi, czy to by działało bezproblemowo, ponieważ na pewno będę chciał doposażyć samochód w wyjście AUX do podłączenia telefonu. W opisie jest, że dzięki temu urządzeniu (i podłączeniu w gnieździe zmieniarki) jakość odtwarzania jest lepsza. Może to być prawda? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 W tej cenie, to lepiej dołożyć emulator zmieniarki za ok. 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Wejście AUX w UpdateList bezproblemowo aktywuje sie w menu ExpertMode, wystarczy jeszcze podłączyć z tyłu radia odpowiedni kabelek - i wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damus Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Potwierdzam, kabel zakupiony na all. za 17 zł, aux aktywowany w trybie expertmode, wszystko chodzi jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi