krzysztofc Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) W Megance mojej zony zaczął szwankowac odbiornik podczerwieni. Doczytałem że najprawdopodobnie winowajczynia jest płytka odbiornika: Czy wystarczy kupic taka nowa płytkę i przełozyc czy może jest w niej "zaszyty" immo i trzeba bedzie ja przeprogramować itp? Przerabiał ktoś temat? Edytowane 22 Stycznia 2013 przez krzysztofc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wystarczy przełożyć. To jest tylko odbiornik. Dekodowaniem sygnału zajmuje się zupełnie inny układ zaszyty w module BSI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jak potrzeba to mam kilka rodzai odbiorników podczerwieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal76 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 W Megance mojej zony zaczął szwankowac odbiornik podczerwieni. Doczytałem że najprawdopodobnie winowajczynia jest płytka odbiornika Witam! Jak można sprawdzić taka płytkę ? czy w ogóle odbiera sygnał z kluczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Podobnie jak kluczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal76 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Kluczyk można sprawdzić aparatem. Odbiornik IR raczej nie sądzę - jakis inny sposób bo kolega powyżej chyba mnie nie zrozumiał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 jakis inny sposób Istnieje sposób dający 100% pewność: włożyć do innego auta i sprawdzić działanie przy pomocy kluczyka z drugiego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi