Siwy1986 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam! Chcialem sie dowiedziec ile placiliscie za takie czynnosci jak wymiana sworzni przy wachaczach?? tulei przy wachaczach?? oraz gum przy stabilizatorze?? Nie chce zeby ze mnie zdarli za bardzo:) dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi71 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 wymiana gum przy stabilizatorze-150zł.z gumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 gumy stabilizatora 6zł sztuka, wymiana 30zł. (tyle zapłaciłem za wymiane gum koncowych i środkowych). za sworznie i tuleje nie pamietam :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Za wymiane 4 tulej (tylko ze w sportingu) zaplacilem 120zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRACHU Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Za wymiane sworznia zapłaciłem 20 zł. A gumy na drążku stabilizatora sam wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy1986 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumcio Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 wymiana - 45 zł sworzen wymiana 70zł czyli 115 chyba przepłaciłłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 :) nie koniecznie W M2 sworzeń jest (chyba) wprasowywany, trzeba wyjąć cały wahacz, w M1 jest na śrubach więc teoretycznie wymiana powinna być tańsza. PS Sprawdziłem w zaprzyjaźnionym warsztacie wymian sworznia - 30 zł, czas pracy max 60 min(jak są problemy z odkręceniem śrub i/lub wyciągnięciem sworznia), normalka to 30 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Za wymiane wszystkich gum (4) zaplacilem cos kolo 60zł (w cenie juz czesci oczywiscie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWELKA30 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Za wymiane 2sworzni wahaczy, 4tulei i 1końcówki drążka stabilizatora oraz 2gum zapłaciłem 130zł a w innym warsztacie chcieli 160 + 80 geometria kół, a wystarczy tylko zbieżność za 40zł, czyli ta impreza kosztowała mnie w sumie 170zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoły Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Sory wiem że dla trochę znających się na rzeczy to banał. Ale proszę o poradę jak dostać się do gum stabilizatora i sprawdzić czy są do wymiany. Nie wszyscy są mechanikami dlatego potrzebuję jak najjaśniejszej porady., Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Najprościej z pozycji kanału. Dobra brecha i sprawdzasz zawiechę czy jakaś gumka się nie uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoły Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 No ładnie wszystko opisałes ale jak dlamnie za mało szczegółów Zdecydowanie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Za wymiane 2 sworzni + zbierzność + szczeki i cylinderki na tyle dałem 530 zł. Czy to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Wesoły, sprawa jest prosta wykorzystujesz opcję wpisujesz "sworzeń wahacza" i trafiasz między innymi na taki temat http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=6676 ,a tam już chyba wszystko jest wyjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi