popawu Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 witam, na zdjęciu w tym miejscu gdzie paluchy jak się odpowiednio ściśnie to słychać jak zamek się otwiera ... szczerze mówiąc jestem w szoku. czy po prostu się jakieś kabelki powyrabiały ? auto mam dwa lata i wszystko działa z zamkiem, a przypadkiem szturchnąłem tą wiązkę i z ciekawości zacząłem obmacywać i takie jaja ... co z tym zrobić dalej ? bo to było jakiś miesiąc temu i teraz znalazłem zdjęcie na aparacie (dalej wszystko działa) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dość częsta przypadłość, nie tylko w kombi ale także w HB czy sceniolach II, opisywana już kilka razy w tematach o niedziałającym zamku klapy, problemach z tyną wycieraczką, czy nawet ogrzewaniem szyby tylnej. Przyczyna- mało wytrzymałe na zginanie przewody w tym przelocie. Izolacje zazwyczaj całe żyły przewodów złamane. Warto naprawić nim większe problemy nastąpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Usterka wystepująca chyba we wszystkich autach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popawu Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 i to pewnie całą wiązkę trzeba wymieniać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No co ty Zrobić wstawkę pomiędzy klapą a budą, łączy się kabelki w klapie i wstawia kawałek nowego kabla i drugie łączenie w kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi