driffter Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Z wykształcenia jak i z zamiłowania mechanik pojazdów samochodowych, PO ZAWODÓWCE Obecnie własna firma od paru lat usługi Koparkami oraz Transportowe, w trakcie otwierania serwisu wulkanizacyjnego/ mechanicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Z zawodu informatyk / administrator sieci w dużej agencji foto (głownie zdjęcia paparazzi), II etat - Handlowiec / Serwisant w salonie komputerowym. Z wykształcenia (licencjat) : socjolog Internetu i Mediów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Tomik 1970, chodzi mi o papiery, że nie będą mieli wykształcenia średniego, tylko zawód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Papier papierem ale jak weźmie cię do roboty to staniesz przy aucie i nic nie zrobisz... U mnie na firmę jak widzę niedojdy z technikum to siąść i płakać... Przepraszam za offtopa ale musiałem się wyrazić w końcu na zawodówce jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Technik Elektornik wykształcenie a aktualny zawód serwisan sprzętu elektrycznego, jak wam ganiazdko przestanie działać to mam uprawnienia żeby je naprawic pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzepak Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 webmaster chociaż wolę określenie front-end developer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Chwilowo bezrobotny ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model_1982 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Pracownik utrzymania ruchu a dokładnie " Aparatury Kontrolno Pomiarowej i Automatycznej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohamet1 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 hej ja z wykształcenia jestem stolarzem ale służę w wojsku jako zawodowy żołnierz w 1Brzeskiej Brygadzie Saperów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Inżynier do spraw mechanicznych/monter remontów turbin w firmie zajmującej się remontami obiektów przemysłowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yatzek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ja tego co robię nie mogę nazwać z czystym sumieniem pracą, bo to , przynajmniej dla mnie, swoisty styl życia. Od 17 lat jestem kierowcą tzw TIRa. 14 lat w Polsce, od prawie 3 lat jeżdżę chłodnią w Hiszpanii w transporcie międzynarodowym. Kiedyś, kiedyś zetknąłem się z powiedzeniem "Od renówki i iveca trzymaj się z daleka"..... W Hiszpanii moje pierwsze auto ciężarowe to właśnie iveco, które niestety potwierdza to powiedzenie, pierwsza kupiona tu osobówka to właśnie renówka meganka, ale za krótko ją mam, żeby coś stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Uczeń... A potem, będe próbował dostać się do straży, jak nie wypali, to na następny rok kolejne podejście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Z zawodu elektronik, a aktualnie monter części samochodowych w dużej znanej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Inżynier chemik, przerób ropy naftowej i gazu. Praca zgodnie z wykształceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusx Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 1. Gastronom 2. Technolog Żywności/Dietetyk 3. Zakupowiec w dużej hurtowni elementów złącznych (śrubki itp) .. taki lajf :) 4. doradztwo i projektowanie ergonomicznych aplikacji w dowolnych freamworkach Pozdrawiam Taka reklama nie jest dozwolona na forum. Wyciąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi