SoundWave Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Mam urwany kabelek (bialy, na zdjeciu zaznaczony na zielono) przy silniku (zdjecie w zalaczniku), nie wiem co to za kabelek, dochodzi on do wiekszej wiazki, do ktorej dochodza chyba jeszcze dwa grubsze kable. Kabelek ten urwal mi sie przy polaczeniu z tym grubszym kablem. Czy ktos wie co to za kabel, jakie jest jego zadanie i jakie moga byc tego (urwania) skutki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Strasznej jakości ta fota - ale wydaj mi się że jest to jakiś p. zakłóceniowy filterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 To jest fota z instrukcji "sam naprawiam". Printscreen ze strony 83 (rysunek 1.14). Jest tam napisane, ze jest to jakis kondensator. I nic wiecej :) Ale to mi nic nie mowi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 I to by się zgadzało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 tak jest to kabelek od kondensatora kondensator jest przy obudowie cewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ale co czego to sluzy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Do tego coby zakłócenia nie przedostawały się do instalacji i abyś ich nie słyszał w radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal3683 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Dzisiaj wylukałem ten sam problem, też mi się ten kabelek urwał :-(( tylko tak niefortunnie że przy samej obudowie tego kondensatora. I nie wiem czy mam nowy kupować bo sie zlutować tego nieda, czy zostawić. nie wiem czy jakieś trzaski mam w radiu bo jeszcze nie patrzyłem :) chyba na nic innego wpływu jazda z tym urwanym kabelkiem nie bedzie miała????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi