seitedo Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nie jest podświetlony. Ale nadal nurtuje mnie kwestia tego Mastera. Jak pisałem nie jest on w żaden sposób podłączony do istniejacej fabrycznej instalacji. Podłaczona oddzielna centralka i nowy Master połączony tylko z centralką.. Więc skąd takie działanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Elektronika francuzów jest tak powalona ze nawet ich inżynierowie jej nie ogarniają a jak ty masz już coś tam grzebane to jest wszytko możliwe. Jeśli teraz działa tak jak powinno to tylko się ciesz i nic więcej nie grzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seitedo Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 hahaha.. Masz rację.. Skoro działa, chyba nie będę.. choć szczerze mówiąc lubię jak działa wszystko tak jak powinno. Dzięki wszystkim za pomoc.. :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Z tego co widzę na schemacie w pierwszym poście, to przewód brązowy i biały są zdublowane. Jedna para idzie na siłownik, druga na przełącznik ręczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seitedo Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 też tak to zrozumiałem. Wyprowadziłem z przełącznika z kokpitu 2 przewody: z pinu 1 i 5, ale po podłączeniu do zdublowanych (tych z brzegu) kabelków w centralce nie działa.. sprawdzę jeszcze raza połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi