logolo Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Witam ostatnio przeciągałem kabel od cb i natknąłem się na część którą bardzo chciałbym zidentyfikować. Mianowicie, tuż nad wycieraczką przednią pasażera po lewej sronie jest plastikowa osłona (która przykrywa m.in wylot z wentylacji na nogi). Po jej odkręceniu zobaczyłem w konsoli środkowej (tuż za popielniczką) położoną płasko część elektryczną wielkości dysku komputerowego z pomarańczowym dużym gniazdem. Z góry przykrywała ją metalowa obudowa. Obok była wtyczka (niepodłączona). Czy to dobrze? Od czego to gniazdo i ta wtyczka mogą być? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Sterownik poduszek powietrznych na 80% Zarzuć foto tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Tak wygląda sterownik poduszek,jest pod konsolą środkową,przed lewarkiem.Wtyczka powinna być podpięta jeżeli poduszki mają działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logolo Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Faktycznie to wygląda jak sterownik na zdjęciu. Niestety poduszek nie mam więc dlatego wtyczka jest obok. Dzięki. Edytowane 3 Marca 2013 przez logolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi