slivkam Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Gdzie szukać przyczyny, ze na zakrętach włacza się kontrolka zamknięcia drzwi i włacza sie świetenie wnętrza. Miał już ktoś taki przypadek? Wyłaczniki wydają się sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wydają się, dobre określenie, miałem taki przypadek u siebie, odłączyłem ten podejrzany i przestało, wg mnie szukaj tak przyczyny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Pl Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Lub na wybojach, podklej coś pod wyłącznik w bagażniku/klapie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Problem znany: 1) uszkodzone krańcówki, czujniki zamknięcia drzwi, (tu). 2) zwarcie w kostce pod plastikami przy lewym słupku A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gb66 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Cześć, Ostatnio mam z moim autem taki sam problem, jak opisany w tym wątku. Instrukcje jak zdemontować i oczyścić krańcówki już znalazłem. Czy mógłbyś napisać jak rozpoznać tą kostkę o której piszesz w punkcie drugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 kostkę o której piszesz w punkcie drugim? Tam jest jedna kostka, więc nie wiem po co masz ją rozpoznawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi