m-c-ool Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Witam serdecznie , dzisiaj po 140kkm przebiegu wymieniłem w megi końcówki drążków kierowniczych. Zakupiłem końcówki firmy KRAFT (ponoć niemiecka ale i tam made in PRC :lol:). I tu moje zdziwienie , wszystko ładnie pasuje ale do końcówki od strony kierowcy dołączona była jak gdyby końcówka (kalamitka jak się nie mylę) do smarownicy także żeby tam śmaru nawciskać ale żadnego smaru nie było w zestawie. I tu moje pytanie czy jest tam smar i to służy tylko do "dobijania" czy może tam nie być smaru i poprostu nalezy po montażu dopuścić smaru ? Tylko strona od kierwcy miała coś takiego. Pozdrawiam Edytowane 9 Marca 2013 przez m-c-ool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dziwne ze jedna strona ma kalmitkę ale na 90% jest tak jak myślisz do nasmarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam , tylko się zastanawiam jak to zrobić , bo niestety nie mam smarownicy ;/ orginalne końcówki nie miały ani jedna tej końcówki ani żadnego otworka do napełnienia smaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wrzuć foto tych końcówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Co prawda inny model ale wygląda tak samo REGULAMIN FORUM JASNO MÓWI O ZASADACH ZAMIESZCZANIA ZDJĘĆ NA FORUM :!: Edytowane 9 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi