mariusz325 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Witam,Jestem w trakcie blacharki w sceniolu,środek jest cały rozebrany oprócz deski rozdzielczej i po deszczu ostatnio za uważyłem że w środku mam wode .Dokładnie od kierowcy pod nogami koło pedału gazu.I ślad był że leci gdzieś koło przewodów z nagrzewnicy a pedał gazu ,czy gdzieś .Czy są tam jakieś zaślepki czy coś żeby to wy eliminować?.Dodam że tylko z tego miejsca cieknie i teraz dopiero widać jak podłoga została wyspawana.Jakieś porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Może z samej nagrzewnicy cieknie. Nie ubywa płynu chłodzącego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Płyn sprawdzony i zaznaczone na zbiorniczku a za uważyłem to po deszczu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burn Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Przerabialem to juz 2 razy..( skoda fabia i peugeot 307) obydwa :robione: czaso i pracochlonne poszukiwanie to bylo w obydwu przypadkach niedokladnie wklejona szyba byla powodem.. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 10 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 To nie jest szyba.To gdzieś leci od połowy przedniej ścianki grodziowej.Tak w połowie konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kixner Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 nie wiem czy pomogę, ale znajomy miał identycznie jak ty kolego tylko w mondeo mk2 i co się okazało ze ma pozapychane kanaliki z przodu co odprowadzają wodę pod szyba i zamiast odprowadzać ta wodę, woda znajdowała się w aucie nie wiadomo jakim cudem. Po wyczyszczeniu i przepchaniu problem znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Szyba czołowa jest montowana na takim "daszku" nazwijmy to. W moim przypadku woda się własnie na nim zbierała lecz nie ciekła do kabiny. Jedyne co, to spowodowało przerdzewienie blach i pęknięcie szyby. Zaraz poszukam fotek i wstawię. W międzyczasie możesz rozebrać podszybie i zobaczyć jak to u Ciebie wygląda. Ja musiałem przespawać to w całości. Edytowane 26 Marca 2013 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Zaraz jade atakować przy renacie ,zobacze jak pali zrobionyy rozruch i sprawdze raz jeszcze z tym przeciekiem.Bo w koncu już chce składać cały środek na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi