lepper_pl Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 ostatnio oglądałem program "jazda polska" i powiedzieli też że trzeba wymienić lusterka wsteczne ze względu na kąty szkła a jak się nie wymieni to nic nie widać bo nie można ustawić odpowiednio. tak więc kolejny wydatek na nowe szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 lepper_pl, chyba jednak nie. Jak szukałem kiedyś na allegro to wszystkie szkła maja opis L=P a i w centralnym lusterku dziwna by była niesymetryczna krzywizna bo dawała by przekłamanie (przykład: zmiana załamania na lusterku kierowcy jest oznaczana linią przerywaną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 może i tak. sugerowałem się na opinii zasłyszanej w TVN turbo gdzie jak wszyscy wiemy często mówią niesprawdzone głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi