derk Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Chce do swojej meganki zamontować bagażnik dachowy w celu przewożenia rowerów oraz nart. Mam pytanie czy nizej wklejone bagażniki (bazy) są odpowiednie do meganki hatchback? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 To wszystko zależy jakie masz przewidziane miejsce na montaż. Masz fabryczne klapki, otwierane do montażu czy też gumowe listwy bez miejsc. Pokazałeś dwie wersje relingów które to właśnie stosuje sie w tych przypadkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derk Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Mam gumową listwe, bez klapek montażowych. Miałem nadzieje że ten drugi zestaw będzie pasował Edytowane 18 Marca 2013 przez derk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Czyli musisz szukać tej drugiej opcji do swojego modelu. Poszukaj na forum jakie są polecane. By nie przepisywać wszystkiego kolejny raz, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi