slavOK Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 opcja nr 2 :( te pierwsze mają za ciężki design do megane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 opcja nr 2 plus malowanie wnętrza felgi na czarno :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Zdecydowanie opcja 1 Dlaczego, dlatego :( 1. Ładnie wygląda, a nie jak koło od roweru. 2. Życzę długiej i owocnej zabawy w czyszczeniu przy opcji nr 2 x 4 szt., a i tak wszędzie dokładnie ze szmaticzką nie dojdziesz. Osad z klocków robi swoje. No chyba, że masz, zawsze (z naciskiem na zawsze) jak myjesz autko dużo czasu to pomiń pkt 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiael Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Mi się bardziej podoba opcja nr 1 (te górne w pierwszym poście). Są po prostu felgi, które dopiero zaczynają "działać" wyglądem, jeśli mają 17 lub 18 cali. Za takie uważam opcje nr 2. Pozdrawiam Misiael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 opcja 1 ze względów technicznych (mycie i czyszczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 nie samym myciem człowiek żyje :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 są środki do czyszczenia felg aluminiowych... wystarczy popsikać odczekać minutkę i spłukać wodą pod ciśnieniem, nie demonizujcie tak tego mycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 tak jeden taki wożę w bagażniku oddam w dobre ręce jak popsikasz to zapach jest jakbyś zmieszał kwas siarkowy z solnym i doprawił mrówkowym :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 sie tego nie wącha :( wiem jak to daje, oczy wypala heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 jednak na myjni gdzie mi myją furkę odradzili mi stosowanie tego środka mają jakiś tam swój poprostu dopłacam 2 zele za ich środek on nie śmierdzi i nie ma kwasów w składzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 jak dla mnie to bierz nr 2, ja jeżdzę na myjnię ręczną, nie interesuje mnie czy ciężko domyć felgi, zlecam mycie i ktoś musi sobie z tym poradzić, a koszt mycia przy felgach nr 1 czy nr 2 jest taki sam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudi Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 też mam podobny dylemat, ale do megane II kombi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbyczek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 opcja 1 bo z drugimi wyglada jak koło od roweru i jak koledzy wyżej łatwiej myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Teraz jestem zdezorientowany dopiero :( Za 2 tygodnie (po 25 lutego) składam zamówienie na felgi. Co będzie zobaczymy. Do tego oponki Goodyear Eagle F1 195/45R16 :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ziolo, choinka bardzo zmniejsza wizualnie opone. Miałem choinke w Clio na 15. Wode odprowadzają dobrze, na tylnej szybe masz tylko mgiełke, wycieraczke mało kiedy używasz, ale co z tego wizualnie mnie nie zadowoliła. No chyba, że będziesz miał felgę 7,5-8 cala szeroką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi