normar17551 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Potrzebuje szybko pomocy. Dzis rano odpałiem Meganke bez najmniejszego problemu, po przejechaniu 2km zgasilem ja i za jakies 5 minut znowu chciałem ja odpalic i rozruszni nie reaguje na prad..co jest? Rozrusznik siadł czy jakies kabel moze nawalił? a moze bezpiecznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jedno lub drugie, jak nie zobaczysz co się dzieje to... wróżenie z fusów. Wsadź rękę od góry do kabli rozrusznika i poruszaj kablami, tylko czegoś tam nie powyrywaj. Przypuszczam, że wysunął się cienki przewód + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
normar17551 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 tak jak myslalem;p lece zobaczyc i zaraz powiem co sie stalo :!: Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Lub: http://megane.com.pl/topic/34729-meganka-nie-pali/page__view__findpost__p__268681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
normar17551 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 poruszałem kablami i wszysstko jes ok :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi