fredi Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Dzięki Przemo. Dopiero wróciłem. Zapoznam się z tym co będzie w sklepie, w którym wcześniej kupiłem farbe i bezbarwny lakier. Podkład wyrównujący to coś specjalnego czy normalny ale zastosowany przed właściwym podkładem? Może głupie pytanie, ale lepiej spytać niż kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Proponuje przestudiować sobie tą stronkę Opisują krok po kroku co i jak i na co zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) Kupiłem papier ścierny, podkład, tzw blender i szpachlówkę(tak na wszelki wypadek ale nie wiem czy się przypada) i baranek. Zapomniałem spytać o Bronoxa czy Cortanina. Jak myślicie, jeśli nie będzie wżerów wypada przejechać takimi specyfikami czy starczy papier i podkładówka? Na razie luzik bo pogoda nie pozwala na prace. Dodano: 17 lip 2013 - 12:25 Mięło kilka dni. Na razie brak czasu i pogoda taka sobie więc nic nie robiłem. Przemo, obejrzałem stronkę. Tylko tak. Na stronce sa produkty autofit. Kupiłem pdoobne produkty ale w zwykłym sklepie z farbami itd. Nie kupiłem nic z Brunoxa czy Cortanina . Tak myśle, że chyba trzeba dokupić bo piszecie, że przed podkładem lepiej zastosować coś w stylu Brunoxa a dopiero potem podkład akrylowy, baza i lakier bezbarwny. Rant błotnika jest dość widoczny więc chciałbym to zrobić dobrze. Spód to wiadomo. Nie widać więc nie muszę dbać o gładź a ewentualnie można prysnać kolejny raz. Edytowane 12 Lipca 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi