daroprg Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witajcie Chciałbym posiadać podłokietnik w swoim scenicu. Powiedzcie mi czy oryginalnie w opcji dodatkowej one występowały? może ma ktoś do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Podłokietniki były montowane oryginalnie do fotela kierowcy, a nie na tunel środkowy i nie wiem czy nie musiałbyś zmienić całego fotela na taki z podłokietnikiem, także chyba pozostaje Ci poszukać czegoś uniwersalnego do montażu na tunel środkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroprg Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 myślisz że fotel czymś się różni? ;) będe musiał wziąść w sklepie jakiś przymierzyć a najwyżej oddam ;D Ogólnie mało kto ma chyba podłokietnik w tym samochodach co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 najszybciej kupisz fotel z podłokietnikiem i przełożysz pokrowiec i po sprawie. Kupiłem kiedyś taki fotel, ma dodatkowe mocowanie przyspawane do stelaża. Ja chciałem go założyć do meganki tylko te podłokietniki ze scenica są szersze i nie mieszczą się w megankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja w Scenicu I ph II mam oryginalny podłokietnik ;) ale prawdą jest, że często go nie ma w tych autkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 http://megane.com.pl/topic/6898-podlokietnik-jak-to-zrobic/ Wiedziałem, że wklejałem te zdjęcia, to chyba wiele wyjaśnia: http://megane.com.pl/topic/30728-zdejmowanie-podlokietnika/ dużo jest na forum, trzeba poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi