Jacek 1980 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam, zerknijcie łaskawie na to autko, http://moto.allegro.pl/ladna-servisowana-megane-z-klima-z-berlina-i3156280655.html tak dla sportu,zeby ne wyjść z wprawy :P Patrzcie z mojego punktu widzenia, wydać 1500 na blacharke, 500 na przekładnie, 500 na sprzęgło (classic 1,6 90km 1998 lpg, 207 000 nalatane), czy kupić coś takiego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Co do podanego auta, to nie głupie, nie widać dużego zmęczenia, wiadomo przebieg nie ten, ale nap belka powinna być zdrowa bo wysoko stoi, tapicerka utrzymana, silnik najlepszy jaki tam może być , chyba oprócz 2,0 8V, ale ten też dobrze lata. Osobiście miałem takiego sedana i miło go wspominam. czasami żałuje sprzedaży. Aczkolwiek pamiętaj, w tą okazję też będzie trzeba coś wsadzić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Wygląda na lakierowany tył i przód.Dodatkowo zderzaki różnią się odcieniem,możliwe,że robione już po sprowadzeniu. Szkoda,że nie ma zdjęcia wnętrza z lewej strony.Zwykle właśnie lewa część kierownicy jest najbardziej zużyta. Auto ma nieważne tablice,więc może być problem na drodze.Pytaj się co znaczy kpl. niemieckich dokumentów?Czyżby auto do opłat a umowa na Niemca? Co do ubezpieczenia.W takim przypadku chroni jedynie przed karą na UFG.Brak dowodu rej.,zalegalizowanych tablic-w skrajnym przypadku może to skończyć się lawetą i policyjnym parkingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek 1980 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam, nie będe zakładał nowego tematu, proszę, zerknijcie na to http://otomoto.pl/renault-megane-serwis-z-niemiec-okazja-C29979216.html , coś za ładnie to wszystko wygląda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Prawa strona auta robiona po całej długości tak wg. mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja bym tego pojechał oglądać i zabrał do serwisu na sprawdzenie. Wygląda ładnie i jest fajnie wyposażony. I ja nie widzę czy było cokolwiek z tym autem robione, tak jak sugeruje kolega wyżej. pozdrawiam i pozwodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja bym powiedział, że delikatnie z przodem coś było - lewa lampa bez naklejki, śruby wyglądają świeżo, zderzak jakby opuszczony. Poza tym fajny silnik, fajny wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi