tarnas Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 witam, mam pytanko a mianowicie po odkreceniu korka wlewu oleju zobaczyłem na korku biala maź , co to moze byc , i skad to sie wzieło tam z gory dziekuje za porady i odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 W zimę częściej to występuje niż w lato, różnica temperatur, robi sie chyba tak zwany "borolej", czy masz również założony LPG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarnas Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 nie gazu nie mam w swojej megi, a np moze to byc uszczelka pod glowica????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Zdecydowanie uszczelka pod głowicą. Bierze płyn chłodzący. Wymień, bo będziesz miał problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trueschool Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 tak jak pisze GazMajster uszczelka pod głowica, płyn chłodzący w oleju stąd ta maź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_ukasz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 spokojnie, sprawdź czy ci ubywa płynu. ja w clio szczególnie w okresie zimowym zbierało się tego sporo. 5 lat jeździłem i nic płynu nie ubywało. jak ci nie ubywa to nie przejmuj sie. sprawdź jeszcze czy nie masz bąbelków powietrza w zbiorniczku wyrównawczym płynu. możesz jeszcze wykręcić świece i je obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinescu Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 W corsie miałem to samo, w zimie krótkie przebiegi i z różnicy temperatur wytrąca się jakiś syf, to normalne ale zgadzam się że trzeba być czujnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarnas Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 ok dzieki koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi