darkside80 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam. Mam do wymiany drążek układu kierowniczego. Bez tego nie chce przegląd przejść. Moje pytanie czy wystarczy wymienić tylko sam drążek układy kierowniczego czy końcówke drążka tez trzeba zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 diagnosta zapewne stwierdził luz na końcówce ,więc ją trzeba wymienić ,spokojnie zrobisz to sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_ZG Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dokładnie, tez się zdziwiłem postem darkside80 chodzi o drążek czy o końcówkę ? Jeśli o drążek, to musiałeś nieźle gdzieś przyłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkside80 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A czy ktoś może mi powiedzieć ,jakie konsekwencje moga wyniknąc z podczas dłuższej jazdy z tym ustrojstwem. Chodzi mi o bezpieczeństwo.Czy cos sie może urwac czy coś? Bo przegląd bym zrobił a usterke usunął gdzieś za np 3-4 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) urwać się nie urwie chyba, że przyłożysz w coś ,sporo ludzi tak jeździ ,a naprawiają jak kasa wpadnie do ręki .Nikt gwarancji nie da, że się to nie rozleci ,moim zdaniem jak jest spory luz to tylko geometria się rozjedzie ,oponki troszkę bardziej zetnie im dłużej się będzie jeździć ,co potem poskutkuje podniesieniem kosztów ,bo i oponki będzie trzeba wymienić . Jak by się urwała końcówka drążka to tym kołem już nie skręcisz ;) Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez andrzej27r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi