P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Drutem pewnie da radę, ale byle nie był zbyt sztywny, bo możesz podziurawić rurki. Z tego co widziałem to są zwykłe rurki polietylenowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintus Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Odświeżę temat. Mam wodę pod nogami kierowcy. Przejrzałem wszystkei tematy. Odpływy na podszybiu drożne, właściwie to są same dziury, szyberdachu brak. Za przednim kołem mam dziurę w progu, czy tamtędy może lać się woda do środka? Scenic I phI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Może, u mnie tak było w jedynce. W ASO można tanio dokupić fabryczne zaślepki. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Pieczar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Pooglądaj jeszcze, czy nie cieknie z nagrzewnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintus Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ok, z tym że dziura w progu to jest perforacja, zgnilizna - w sensie niefabryczny ten otwór. Zaślepek nie wiem gdzie szukać, wodę mam po całej długości od strony kierowcy w zagłębieniach przy osi środkowej auta. Wszytskie gąbki nasiąknięte. Dodano: 20 sty 2017 - 08:02 Ta ciecz nie śmierdzi płynem, nie jest tłusta też. Za krótko jeżdże tym autem żeby ocenić, ale po 500km nie ubyło go za bardzo. Na dodatek w płynie pływa olej, więc kłopotów mam na starcie pełno, olej po spuszczeniu czysty, silnik zachowuje się normalnie, po przejechaniu kilkuset km nie przybyło, nie ubyło, nie wiem sam co sądzić. Dodano: 20 sty 2017 - 19:09 Update: Przemo miałeś rację kapie z nagrzewnicy gdzieś, pytanie czy uszczelnienia czy co tam padło. Chyba najrozsądniej będzie wymienić cąłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Mam takie pytanie, czy to jest nagrzewnica (zdjęcie w załączniku) bo mam taki problem, że pół roku temu auto zostało zalane przez obfite opady deszczu i po wysuszeniu było okej, ale dziś podczas odkurzania auta od strony kierowcy gąbka była mokra i podłoga wilgotna i właśnie na tym zdjęciu w załączniku jest wilgotno. Czy w tym szukać przyczyny czy raczej odpływy? Edytowane 1 Lutego 2017 przez pawelosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi