dbonne Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Mam pytanko świeci mi lampka poduszki powietrznej na desce rozdzielczej moze wiecie co sie dzieje i jak to naprawić czasami jest tak ze nie swieci pare dnie ale znowu sie zapala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Posprawdzaj styki/kostki pod fotelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Nie wiem jaką masz megi I czy II ale w II często potrafią się wypiąc kostki w fotelu od napinaczy pasów są z boku fotela. Wsadzasz ręke w miejsce gdzie wychodzi pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi