masakrator1992 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zdecydowałem się zmienić radio (fabryczny Philips), padło na Blaupunkt'a Toronto 420BT. Jedno i drugie na kości ISO, to z podłączeniem nie było problemu. Po włączeniu na wyświetlaczu miga tylko napis "TELEPHONE", co niby ma oznaczać wyciszenie wymuszone przez rozmowę telefoniczną lub komunikat z nawigacji. Da się tylko ustawić poziom głośności oraz nawigować po menu (nie wchodzi w grę nawet wybór źródła czy wyłączenie). Jedyne co przychodzi mi do głowy, to jakiś niepożądany sygnał na 2 pinie kości A, ale nie mam podłączonego telefonu ani zintegrowanej nawigacji. Jakieś pomysły? :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie masz przypadkiem sterowania z kierownicy? Podłączyłeś je też ? Jeśli tak, odepnij i sprawdź. Strona 38 w Instrukcji opis pinów. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Mam, ale niepodłączone - czekam na interfejs :angry: Wszystkiemu winny okazał się przewód A2 (phone mute), pod rozłączeniu i zaizolowaniu działa. Swoją drogą nie wiem po co go dali, skoro fabryczne radio nawet nie miało pinów A1/A2. Zostawiłem zasilanie z aku i stacyjki, sygnałowy od świateł i masę - działa świetnie :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi