zdunman Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam serdecznie, dziś wymieniałem gumy drążka stabilizatora i od razu popatrzyłem (wcześniej nie miałem okazji) czy wszystko jest na swoim miejscu jeśli chodzi o podwozie. Zwróciłem uwagę na jeden fakt, tylne mocowanie sanek po prawej i po lewej stronie wygląda inaczej. Z prawej strony jest jak gdyby taka gumowa poduszka (rozumiem, że to ma w jakiś sposób tłumić drgania, żeby się nie przenosiły na cały samochód). Z lewej zaś jest wkręcona sama śruba, nie wiem czy tak powinno być, jak dla mnie to jest jakiś zonk, ale proszę o poradę, czy tak powinno być, a jeśli nie, to czy tą część jest łatwo kupić i jak ona sie nazywa fachowo. Czy to może mieć wpływ na trochę cięższe wrzucanie biegów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 zdunman U mnie jest tak samo. Też myślałem że ktoś grzebał, ale skoro u Ciebie też tak jest to nie wiem. Może ktoś kto ma auto od nowości by się wypowiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 U mnie jest to samo. U kolegi w R19 też. Jeśli chodzi o cięższe wrzucanie biegów to należy najpierw sprawdzić olej w skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dziękuje Panowie za zainteresowanie, wiem, że moja Megi była uderzona i miałem podejrzenia co do tego mocowania, a o związek z biegami spytałem tak z ciekawości - także jeszcze raz THX :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi