kszyhu Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam ostatnio po wymianie tłumika środkowego zaczął mi stukac tłumik końcowy,moze on byc jakos zle ustawiony albo coś ? podkładałem jakies gumy między tą blache a tłumik ale nie zdaje egzaminu ;/ dodam jeszcze że mam nowe gumy na tłumiku końcowym. proszę o jakieś rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Źle skręciłeś ze sobą te tłumiki. Rozkręć i ustaw jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhu Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 własnie wydaje mi się że skreciłem je dosyć ciasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nie chodzi o to, że ciasno. Zauważ, że rura jednego tłumika obraca się w rurze drugiego. Jak skręcisz nieodpowiednio ustawioną jedną rurę w drugiej, to tłumik końcowy będzie się obijał, albo tłumik środkowy wisiał. Zależy od tego, w którą stronę przesadzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi