Marek_07 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Spotkaliście się z takim tematem? Kilkukrotne przeskanowanie pod rząd sieci multiplexowej wyładowuje akumulator doszczętnie. Mam coś strzelone w aucie, w clipie czy może po prostu powoduje to taki pobór prądu, że jak się to zrobi kilka razy to pada aku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 pierwsze słyszę o czymś takim, czasami skanuję kilka - kilkanaście razy auta pod rząd i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 W sumie różne auta kilka razy skanowałem i nie było problemu, szukam w swoim, może to kwestia klamek, bo hands-free nie działa i clip wywala błąd zwarcia do masy (logiczne by było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jak kilku krotne skanowanie sieci rozładowuje aku to powinno w nim aż się gotować ,musiał by być duży pobór prądu, może jakieś przekaźniki się kleją i jak cliprobi tezt to nie odpuszczają , jak na moje instalacja elektryczna do przeglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 akumulator konczy zywot mam małą pojemnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi26 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Spotkaliście się z takim tematem? Kilkukrotne przeskanowanie pod rząd sieci multiplexowej wyładowuje akumulator doszczętnie. Mam coś strzelone w aucie, w clipie czy może po prostu powoduje to taki pobór prądu, że jak się to zrobi kilka razy to pada aku? Jak to się skończyło? Mam to samo w Espace - trafiłem na Twój post. Troszkę ciepło mi się zrobiło przy tym - bo wyglądało jakby przerwał w trakcie skanowania, Clip w trakcie zerwał połączenie, przy próbie uruchomienia tablica migała i sypało błędami - co akurat normalne przy niskim napięciu. Po podładowaniu jest OK ale nie podłączam tego Clipa dopóki nie będzie potzreby, trochę stresu mnie to kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 A jak wygląda kondycja aku ? Obstawiam trochę słaby aku i przy skanie clip sprawadza sporo i jest zapotrzebowanie na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wymieniłem aku i problem minął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norb Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 W serwisówkach piszą że podczas programowania powinno auto być podłączone do prostownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi