Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Dziwny problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich uzytkownikow tego forum, poszukuje szybkiej pomocy..

Szybkiej pomocy ze wzgledu na to, iz jutro mam wyjazd a samochod jest w polowie sprawny.

Co mam na mysli..

Przestawiajac samochod (20 metrow dalej) cos (tak, cos..) sie zepsulo. Nagle przestaly mi swiecic kontrolki (np. ABS, Sygnalizator zaciagnietego hamulca recznego, kierunkowskazow, otwartych drzwi, niezapietych pasow) a wraz z nimi nie dzialaja kierunkowskazy, wskaznik poziomu paliwa (rezerwa sie nie swieci a benzyny jest na pol baku), predkosciomierz (wersja bez obrotomierza, z zegarkiem), nie wiem czy wskaznik temperatury nie dziala. Nie dzialaja rowniez elektryczne szyby z przodu (wersja tylko z przednimi elektr.).

Dzialaja:

-swiatla dzienne, dlugie, przeciwmgielne

-podswietlanie deski rozdzielczej

-kontrolki swiatel ww

-swiatla awaryjne wraz z kontrolkami

-wycieraczki przod tyl

-klakson

Co moze tutaj byc problemem? Co wymienic, co poprawic czy obejrzec?

Licze na szybkie odpowiedzi,

Z gory dziekuje za pomoc, Pozdrawiam

dzieki, sprawdze rano i dam odpowiedz

Dodano: 08 maj 2013 - 13:34

wiazka idaca do drzwi kierowcy, rozlaczyl sie styk, nie bylo zatrzasku - ktos urwal. Bezpieczniki wszystkie OK. Problem zalatwiony.

E\ temat do zamkniecia

Dzieki za pomoc

lapka2.gif

Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki

P_r_z_e_m_o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!