okruszmen Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam mam problem posiadam auto 1.9 dti 98km grandtour model silnika KA0N podczas jazdy na 5 biegu zaczęło świszczeć ze skrzyni jak by z łozysk po przejechaniu nastu kilometrów 5 bieg wypadł sam i pozostał na luzie. wrzuciłem z powrotem 5 no i swiszcze ale jade dalej i tak w kółko macieju. juz raz miałem taki problem i skrzynia do wymiany o co chodzi z tym piatym biegiem. nie chce zas sie w koszta wpinać,. Moze pomoże te dokrecenie po zrzuceniu dekla itp. Porsze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu105 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 wypusc olej zdejmij dekiel z skrzyni.wkrec srube ktora sie odkrecila na kleju do gwintow. zrob od razu zaim rozwalisz kolejna skrzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Porsze o pomoc Na początek pomóż samemu sobie i przeczytaj regulamin ! Edytowane 10 Maja 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okruszmen Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) kurcze nigdy tego nie robiłem da sie to zrobic samemu odkręcic ten dekiel w normalnych warunkach Regulamin pkt. 5.6. 5.7 A tak w naszym języku, z odpowiednimi znakami i pełnymi zdaniami, to już się nie da pisać :P -Prezes Edytowane 11 Maja 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi