Tyszor Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Czołem. Zakładam nowy temat bo w pozostałych na temat Dialogysa jest już niezły bajzel. Zainstalowałem sobie Dialogysa, ale aby w pełni z niego korzystać i nie zadawqć tu setki pytań potrzebowałbym instrukcję po polsku, ma ktoś może? Prócz tego ściągnąłem z "downloadu" noty techniczne, których akurat chyba nie ma w mojej wersji dialogysa, mam je wrzucić do jakiegoś katalogu aby działało? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Przecież Dialogys ja po polsku. Jeśli masz ustawiony język PL i zmienisz nazwę folderu gdzie masz noty techniczne z EN na PL to zaczną działać i polska wersja językowa programu będzie miała do nich wgląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyszor Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Tak też zrobiłem. Ale głównie chodzi mi o tę instrukcję, bo pewnie da się tym softem robić rzeczy, o których nie wiem a mogą się przydać. Znalazłem po angielsku "Instrukcję wraz z prezentacja programu Dialogys" na 150 stron ale wolałbym to po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dialogys to zestaw instrukcji serwisowych i katalog części, nic więcej z tym nie zrobisz. Sama obsługa programu jest intuicyjna. Faktem jest że niektóre części są zakopane w programie i czasami trzeba się trochę pomęczyć żeby do nich dotrzeć. Tak z ciekawości wrzuć tą instrukcję to sobie poczytam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyszor Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Proszę bardzo. renault-dialogys-user-manual.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu105 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 latwiej bedzie po polsku: dialogyshelp.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi