endzi123 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam Parę miesięcy temu kupiłem grand scenica z 2004 r,i bardzo bym chciał mieć komunikaty na komputerze w j.polskim. Więc małe pytanko od którego roku na wyświetlaczu jest j.polski i ewentualnie co zrobić aby ten j.polski był na wyświetlaczu Kupiłem na alegro wyświetlacz z 2006 roku ,zamontowałem ,j,polski jest tylko radia nie ma na wyświetlaczu i sterowania przy kierownicy,powiedziano mi że trzeba kupić radio z 2006 r. więc kupiłem i to samo brak reakcji na wyświetlaczu i sterowaniu przy kierownicy. Bardzo bym prosił o pomoc POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Problem w okablowaniu chyba.Ta wersja z j.polskim czyli PH II ma troche inne piny w kostkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi123 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 zgadza się wersja z 2004 jedna kostka kolor żółty iso ,a wersja z 2006 roku dwie mini iso kolor żółty i zielony [ Dodano: 2007-12-08, 18:42 ] Dzięki za odpowiedź ale jeszcze jedna sprawa od którego roku na wyświetlaczu komunikaty / komputer/ są wyświetlane w j.polskim są różne wersje jedni mówią że od 2005 inny że od 2006 r. POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi