Danielossss Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 To jest test łączności. Pozdrawiam i miłych snów. P.S. Megana po przeglądzie i mam spokój na następny rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 kto niby spi?! to tu zadnych studentow nie ma? :> sesja przeciez w pelni rozkwitu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Jak ktos sie postaral to ma wrzesien wolny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 to tylko kujony tak maja!!!!!!!!!!!!! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 a ja tylko czytam zaległą pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 a ja tylko czytam zaległą pocztę A ja mówię DOBRANOC i właśnie ide spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 cieniasy... widac dawno sesji nie mieli :] ja jeszcze posprzatalem pokoj i komputer oraz dokonczylem pare rzeczy i tez mowie dobranoc nastepny odcinek... dzis rano :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 cieniasy... widac dawno sesji nie mieli :] Oj daaawno. Ale i tak nigdy nie siedziałem po nocach. Student potrafi ;-) nastepny odcinek... dzis rano :] No to co w tym następnym odcinku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 spiewajace zolwie i krolik z kapelusza ;P a dla grzecznych dzieci cukierki niestety takich dzieci juz nie ma wiec nikt niczego nie dostanie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Ja też nie śpię. Aaaa fakt przecież jest 18:26;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 twardy jestes... :] ja do 17 nie wytrzymuje ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 no to chyba niedługo wstanę, aby popisać w temacie postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 - z cyklu Europa da się lubić - HIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ale jajka rewelacja [ Dodano: 2007-03-03, 21:20 ] Super ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 hiszpanska krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi