sylwekdm Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Zamiast kabelka proponuję: http://allegro.pl/elm-327-fiat-ford-nissan-renault-bluetooth-w24h-i3230373546.html Działa tak samo, poza tym łączy się z Androidem np. Torque Pro, i może być połączone na "stałe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biolly Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Program MaxiEcu tylko że do Citroen Edytowane 20 Maja 2013 przez biolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Panowie jest możliwość zakupu pełnej wersji maxiecu cena 150 zł. Z kabelkiem 200 zl. Także proszę o dopisanie się do listy lub edytowanie zamówienia. Koszt wysyłki program 8 zł Koszt wysyłki program+ kabelek 10 zł. Na PW będę wysyłał szczegóły realizacji zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Ja, za sugestią sylwekdm, rezygnuje z kabelka i wezmę pełną wersję programu. Jest kilka wersji interfejsów z Bluetooth na ELM 327 np: taki elm 327 lub taki. Czy Ktoś z Was, korzystał z jakiegoś i może go polecić. Aktualizuje listę: 1. macabra 80 - MaxiEcu program (nad kabelkiem się zastanawiam:) ) 2. sylwekdm - Maxiecu program 3. stock884 - MaxiEcu program 4. piotrkamin - MaxiEcu program 5. biniubak - MaxiEcu program 6. luke T82 - MaxiEcu program 7. marekmarecki MaxiEcu plus kabelek 8. grzesik1 - MaxiEcu program 9. kawapromyk - MaxiEcu pełna wersja 10. adamkaw - MaxiEcu program 11. Sebulerbin- MaxiEcu + kabelek Edytowane 21 Maja 2013 przez kawapromyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 zanim zaczniecie kupować kabelki na allegro proponuje zapoznać się z problemami fiata http://fiatpunto.com.pl/post613610.html http://fiatpunto.com.pl/post631297.html Żeby nie było niespodzianek że bangla tylko z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Jest kilka wersji interfejsów z Bluetooth na ELM 327 Ja korzystam z tego pierwszego: http://allegro.pl/nowosc-elm-327-mini-bluetooth-diagnoza-obd-obd2-i3230493634.html Łączył mi się z fiatem stilo, fordem focusem, fordem c-max, oplem vectrą B i moim scenicem II głównie programem Torque Pro, gdzie czytał i skasował błędy silnika, dodatkowo w fiacie skasował błąd czujnika klimatyzacji i absu, jak również pełną wersją PCMSCAN i Maxitest demo. Tak jak jest napisane w aukcji z linku. Edytowane 21 Maja 2013 przez sylwekdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biolly Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ja też bym był zainteresowany programem tyle tylko że do Citroena bez kabla. Da radę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebulerbin Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 O ile nie byłby to problem to proponuję rozpocząć temat od początku ponieważ kilka osób zmieniło swoje zdanie w między czasie a propo tego czy chcą sam program czy z kablem i nie wiadomo czy tworzona lista jest aktualna. Sam jeszcze się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) myślę że niema po co zaczynać tematu od nowa jeżeli ktoś się jeszcze decyduje to niech się dopisuje a jeżeli ktoś zmieni zdanie to ma czas do piątku w weekend chciałbym liste wysłać do sklepu. zresztą i tak będę chciał od każdego chętnego do piątku (najlepiej przez PW) potwierdzenia zakupu. narazie zakup potwierdzili (nr 3,4,5,6,7,9 z listy) 1. macabra 80 - MaxiEcu program 2. sylwekdm - Maxiecu program 3. stock884 - MaxiEcu program 4. piotrkamin - MaxiEcu program 5. biniubak - MaxiEcu program 6. luke T82 - MaxiEcu program 7. marekmarecki MaxiEcu plus kabelek 8. grzesik1 - MaxiEcu program 9. kawapromyk - MaxiEcu pełna wersja 10. adamkaw - MaxiEcu program 11. Sebulerbin- MaxiEcu + kabelek Edytowane 21 Maja 2013 przez macabra80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniubak Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Biniubak Maxiecu program w pełnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbe Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Zamawiam MaxiEcu program (wersja tylko dla Renault) + kabelek Edytowane 22 Maja 2013 przez rbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) ja wezme progrma do renault bez kabelka na 100% biore program czekam na dalesze info instrukcje pozdro Edytowane 22 Maja 2013 przez swt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) 1. macabra 80 - MaxiEcu program 2. sylwekdm - Maxiecu program 3. stock884 - MaxiEcu program 4. piotrkamin - MaxiEcu program 5. biniubak - MaxiEcu program full 6. luke T82 - MaxiEcu program 7. marekmarecki - MaxiEcu + kabelek 8. grzesik1 - MaxiEcu program 9. kawapromyk - MaxiEcu program full 10. adamkaw - MaxiEcu program 11. Sebulerbin- MaxiEcu full + kabelek 12. rbe - MaxiEcu + kabelek 13. swt - MaxiEcu program 14. xecaj - MaxiEcu program 15. grzesiek66 -MaxiEcu full Lista zamknięta !!! Edytowane 25 Maja 2013 przez macabra80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruder1 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Chyba trochę się spóźniłem...Chętnie bym dopłacił jakąś niedużą kwotę i rozszerzył wersję na pozostałe auta które ten program obsługuje. Bo do samego renault zakupiłem dużo wcześniej. Jeśli więc będzie jeszcze taka akcja to proszę o kontakt. Bo ja kupowałem licencję po normalnej cenie wcześniej a to co tu oferujecie to widzę że jest taniej. Dlatego bym rozszerzył tą wersję na takich korzystniejszych warunkach. Edytowane 26 Maja 2013 przez maruder1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodil Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dajcie znać jeśli jest szansa żeby się dołączyć do zbiorowego zamówienia.Poszukuję programu do megi w dci i F.Fiesty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi