martinox1 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tak, ja jestem zdecydowany. Będę obserwował ten wątek codziennie i mam nadzieję, że coś się uda wytargować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpecPC Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ja też chętnie się dołączę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinox1 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 No to już są 3 osoby. Kolego "Kaag" może zorientuj się czy producent Maxiecu przystanie na taki zakup i jaka byłaby jednostkowa cena programu? Wiem, że wcześniej działałeś w tym zakresie na forum więc może nam pomożesz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 ja byłbym chętny może, jaka cena właśnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 To podajcie jakie wersje was interesują, z jakim interfejsem, czy bez itd. Co do ceny to pewnie wielkiego szału nie będzie, pewnie coś podobnego jak ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinox1 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Mnie interesuje Maxiecu do Renaulta bez interfejsu. Mam już ELM327 więc tylko potrzebuję program. Wiadomo, że za darmo nie dadzą, ale dobrze będzie oszczędzić nawet parę groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodil Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witka Dla mnie rozszerzenie o grupę VAG jeśli po przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinox1 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) No to już 5 osób jest. Jeszcze 5 i kupujemy. Kolego "kaag" robiłeś już jakieś ustalenia co do ceny i w ogóle możliwości zrobienia takiego wspólnego zakupu? Edytowane 9 Marca 2015 przez martinox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marbor Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) jaka cena a może będę 6. Edytowane 10 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinox1 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Widzę, że chyba temat umarł śmiercią naturalną i trzeba będzie wydać te 200 zł na Allegro. Edytowane 12 Marca 2015 przez martinox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ostatnio aby zebrać 10 osób czekaliśmy ponad miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinox1 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ok, na chwilę obecną nie potrzebuję programu więc poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art_cole Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Pytanie jest podstawowe: jaki byłby ewentualny koszt przy grupowym zakupie....? Edytowane 13 Marca 2015 przez Art_cole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marbor Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 martinox1 możesz wpisać mnie na listę kupujących będę 6, chyba ze nie zbierze się odpowiednia(10) ilość osób to coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinox1 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Kolego "Malbor", tańsze produkty Maxiecu może załatwić kolega "kaag". Narazie wpisujmy się do tego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi