djsilver Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Witam. Kupuję skrzynie biegów gdyż najprawdopodobniej padł dyfer. Problem taki ze kilka tygodni nie mogę się zdecydować jaką wybrać. Może mi podpowiecie jak odczytać parametry, moja skrzynia to JB1106, dane: Mam możliwość zakupu tanio tych skrzyń: JB1054 JB1142 Pytanie jest takie, na co zwracać uwagę w tych parametrach oraz co oznacza że jest np 15 // 58 ? Silnik 1.4 eco K7J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 co oznacza że jest np 15 // 58 ? Przełożenia, ale to co wkleiłeś nie mówi nic, bo nie wiadomo czego to są przełożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilver Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Rozumiem, a co jest najważniejsze przy wybieraniu skrzyni jeśli bym szukał zamiennej? Mam upatrzoną skrzynię o identycznych parametrach jak moja, lecz jedyna różnica jest taka że moja ma przekładnie gł. 15//58 a upatrzona 15//56, czy to będzie bardzo różnica? O ile się orientuję to auto będzie bardziej mułowate ale mi to nie przeszkadza akurat do spokojnej jazdy. Byle uciągnęło przyczepkę lekką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 sam zobacz Prędkość_rpm1.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilver Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 To bardzo pomocne Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi