los_anwilos Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jestem po wymianie roletek, dziękuję za porady @gojgien oraz informację o dwóch różnych rodzajach roletek (trochę po fakcie, bo jestem już po wymianie). Jedna oryginalna u mnie była "ta lepsza", której góra jest obszyta materiałem. Zamówiłem od Scenica II, a przyszła od Sceniola po lifcie i jest taka sama jaką miałem u siebie w aucie (końcówka 2005, już z możliwością wgrania polskiego menu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Witam. Musze kupić roletę do tylnych drzwi prawych do Megane II w wresji sedan. Czy rolety z kombi, HB lub cabrio są takie same. A jeśli nie, to z którego typu nadwozia szukać rolety. Edytowane 7 Maja 2018 przez clive120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi