figo99 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 WITAM wszystkich!!! Kupiłem megane II 1.5dci 2004 i dzieje sie cos dziwnego>przy wiekszej predkosci 140-150 kmh zapala sie <service> i go blokuje,nie chce szybciej jechac,napiszcie cos na ten temat bo nie wiem co zrobic z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 figo99, a może figa99, patrząc na oznaczenie płci wybrane przy rejestracji Będzie to na pewno OT ale myślę, że auto ma więcej rozsądku niż właściciel. W Polsce obowiązuje max. 130km/h A tak poważnie poczytaj o EGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figo99 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 GOJGIEN błąd przy rejestracji juz poprawiłem, a co do rozsadku miesiecznie robie ok. 6000-7000 km wiec bez rozsadku byłoby ciezko,a samochód trzeba przetestowac pod kazdym katem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi