Asior37 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam ponownie, mam drobne pytanko odnoście dźwigni wycieraczek, gdyż jest tam jedno pokrętło, które nie wiem kompletnie do czego służy, gdy nim kręce nie widzę żadnych efektów, szukałem w instrukcji to wszystko jest ładnie opisane, ale to akurat nie.. Załączam zdj niżej z zaznaczonym na czerwono pokrętłem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcichy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Długość cyklu w jakim wycieraczki włączają się w trybie pracy przerywamej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asior37 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ale to tyczy się tylnej wycieraczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utusiek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witaj! Miałem ten sam dylemat, do czego służy to pokrętło, ale kiedyś stojąc w korku rozkminiłem :( Zauważyłem, że ma to wpływ na długość cyklu przednich wycieraczek, ale tylko na 1-szym biegu (kręciłem w przód i w tył i liczyłem ile sekund trwa cykl) Spróbuj a napewno stanie w korku sie nie będzie dłużyło ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekmie Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Witam.Mam identycznie wyglądającą manetkę i zapytam się w celu porównania.U mnie przy "najwolniejszym" położeniu doliczyłem do 28(ok. 20 sek.),a przy "najszybszym" do 14 (ok.10 sek.).Ten czas dotyczy "spoczynku" wycieraczek.I jak dla mnie ten najkrótszy czas jest i tak za "długi".W polonezie mogłem ustawić jeszcze mniejszą przerwę spoczynku.Teraz nie wiem czy w tym samochodzie jest to normalne czy coś jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi