grappa01 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Witam, czy macie informację lub wiecie jak zidentyfikować poszczególne literki VIN w renault Megane ? Z tego co wiem to megane nie ma zapisanego roku produkcji w numerze VIN, w zwiazku z tym w jaki sposob mogę znaleźć zapisany rok produkcji auta jesli chodzi o wszelakie numery ? prezgladałem forum ale nie mogłem znaleźć podobnego postu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) generalnie takie rzeczy sprawdzisz w dowodzie/karcie pojazdu, a jeżeli chcesz kupić i boisz sie czy nie ma granicznej daty zmienonej przez sprzedawce to możesz go wprost o to zapytać. Z vinu mógłbys analizować kod silnika, skrzyni i w określonych przypadkach możesz, korzystając z innych źródeł dowiedzieć się kiedy ten element zaczął być montowany, ale ma to sens przy autach produkowanych przez dekade albo dwie. Meganka wychodziła w którkich seriach przedzielonych liftingiem, toteż tu taka informacja średnio przydatna Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Piok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 filtingiem Cóż to jest :) Nie znam tego pojęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jak przeczytałem to też nie wiedziałem już poprawiłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi