bynus Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam Wszystkich Mam problem z zawieszeniem w moim Megane z 97r. , mianowicie wyciera mi jedna opone z tył od wewnetrznej storny i nie wiem co może być źle i co trzeba zrobić zeby to naprawić Może ktoś miałtaki przypadek to proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Tylna belka nie była walnięta z boku? Mogła się cała przestawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynus Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 u mnie nie był strzelony ale poprzedni właściciel mógł mieć jakąś stłuczkę albo coś, jak to sprawdzić czy jest krzywa ?? trzeba auto wziąć na płyte ?? i czy da rady to naciągnąć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi