moroh Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Krzychu, odnośnie podatku - siła w Nas! Razem możemy wawe tak zakorkować, że święty mikołaj i Gronkiewicz-Waltz nie pomoże. Co do zimy, właśnie teraz w nocy, zerkam przez okno na moją dzielnicę. Muszę stwierdzić, że piaskarka/solniczka przejechała 2 razy. Śniegu mi na auto nawiało trochę, z 5 cm. Tak na wzrok oceniam.. Oby szybko topniało. Dziękować tylko, że to nie zeszłoroczna zima. Mimo wszystko, mogłoby to wyglądać dużo sprawniej, w końcu właśnie tak 'ogromnej' zimy nie ma. Niby piasku i soli dużo, a sypać nie sypią. Skąpiradła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Znowu napadalo, i znowu biale drogi. Ciekawe kiedy sie ockna drogowcy, obstawiam ze kolo 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ale o tych lusterkach to nie pomyślałem O widzę, że muszę to OPATENTOWAĆ ;-) Powiem uczciwie, że zostały na swoim miejscu jak tak wiało a tak prywatnie prezes piękny kolorek Dzięki :) Wiem - sam szukałem (akurat znajomy sprzedawał) choć zielony metalik czy niebieski też mi się podobają. Choć jeśli chodzi o "megi" to urzekło mnie coś innego. zapewne przód tego autka.... a tak się zapytam to okolice wrocławia z której strony??? bo często jeżdżę w te rejony i może się mijamy na trasie nie wiedząc o tym hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Tak z lekka południowo -wschodni. Wracająć do tematu już dzisiaj dwa razy walczyłem z szuflą do śniegu i dalej sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ale jestes tajemniczy ja pochodzę z Brzegu a mieszkam obecnie pod poznaniem pod poznaniem obecnie nie sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ale jestes tajemniczy Wiesz nigdy nie wiadomo z kim się rozmawia ;-) ja pochodzę z Brzegu To powinieneś wiedzieć gdzie robili ciężarówki, słynne w swoim czasie na cały świat, w naszej okolicy to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 no to jak zima zaatakowała to właśnie byłem tam swoją ciężarówką (magnum) jak pisałem wyżej za szybą mam tablicę ROBAK hihi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Robak, ciekawi mnie, jak się takim cudem jeździ. Siedziałem w nim parę razy, ale w życiu nie w trakcie jazdy. Co do pogody. Gliwice zajechane śniegiem. Dk88 o 23 wyglądała jak.. śnieżna polana. Pługi nie jeżdżą, warstwa śniegu na ulicy od 2 do 10cm, o poboczu nie wspominając. Tia.. Piękna zima tej wiosny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 wiesz co jeździ się jak maluchem tylko jest trochę szerszy ale ta moc (bez naczepy) potrafi wiele ja mam tę starszą wersję i trochę się buja kabina ale to kwestia przyzwyczajenia.... w każdym bądź razie spod świateł nie masz szans..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 W Dabrowie dalej sypie, drogi biale, warstwa sniegu, a pod nia lod (zwlaszcza na osiedlowych). Trzeba uwazac z recznym bo mozna sie przejechac. A co do ciezarowek, to nigdy nie prowadzilem, ale widzialem jak ruszaja spod swiatel (oczywiscie bez naczepy) i trzeba miec naprawde niezla fure zeby im dac rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ale zmieniam pracę na bardziej opłacalna i zegnam swojego trucka za miesiąc :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 No to u mnie zmiana aury - około 2 st. i leje już od jakiś 3 godzin. Boję się pomyśleć co to będzie jutro rano jak to przymarznie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 U mnie tez cos padalo i lekko popuscilo teraz za oknem tylko+1 i dalej spada rano pewnie na drgacha bedzie masakra. Wiec zycze wszystkim szerokosci i przyczepnosci, napewno sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 w Krakowie praktycznie caly dzien odwilz +1/+2'C, kolo 21 bylo +3'C ... aktualnie +1.5'C (odczyty "za oknem" ale megi mowi zwykle to samo)wieksza czesc sniegu juz sie stopila :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 łódź na obecna godzine 0.8 w plusie. drogi osiedlowe bialo-bure, glowniejsze czarne z dodatkiem wody i brei posniegowej. wszedzie indziej (parkingi ect) sniegu kupa, na razie lezy, niby topnieje, ale ciagle sypie. nie powinno juz spasc nizej, wiec moze do poludnia bedziemy mieli plywajace miasto jak na lodz przystalo. snieg stopnieje, skonczy sie walka z leniami o miejsca parkingowe, do nastepnego opadu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi