Łukasz_PŃ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Powiedzcie mi czy macie może buczek od świateł gdy otworzycie drzwi przy włączonych światłach bo ja juz sam nie wiem czy go mam czy nie.Może być też tak że mi się popsuł.Pytanie do użytkowników Megi I 1998.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ja mam Megane I z 99 i mam, ale 'buczkiem' bym tego nie nazwal. Dzwiek ktory emituje to cos to raczej upierdliwe piszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 upierdliwe piszczenie To kolega nie słyszał jeszcze upierdliwego piszczenia. Powinna być sygnalizacja i jak dla mnie to całkiem przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Przyjemny sygnal wlaczonych swiatel to jest w fordach (przynajmniej w focusie). Taki... jak to powiedziec, amerykanski. Jak ktos jechal jakims amerykanskim wozem to wie o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Wiem o jaki ci chodzi - pom pom pom ;-) Ale ten też nie jest najgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotom Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ja mam Meganke z '96 i ten brzęczyk jest. Więc Twoja jako młodsza też powinna go mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 A wlasnie, ciekawe czy daloby sie podmienic ten element odpowiedzialny za wydawanie dzwieku (nie wiem co to - jak ktos wie to prosze o info) na taki z focusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_PŃ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Chyba by się dało z tego co do mnie doszło takie brzęczki są w Norauto.Sam będe musiał tam podjechać i się z tym zapoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Robert__ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Da się, to bardzo proste. Mój Tato nie miał w ogóle tego brzęczka w Polówce i sobie sam założył. Bardzo przydatna sprawa zwłaszca że światła wciąż sie świeca po wyłaczeniu silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artus Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ja mam 98r 1.6 i jest [ Dodano: 2007-01-24, 21:38 ] buczek wlancza sie u mnie po wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki a nie przy otwartych drzwiach ja tak mam w megi 1.6 98r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Wszyscy tak maja, na tym to polega, musisz miec otwarte drzwi (nie wiem czy dziala na kazde czy tylko na kierowcy, jakos nie zwrocilem uwagi) i wyjety kluczyk ze stacyjki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_PŃ Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 To pewnie brzęczek też mam ale się skopał.Powiedziecie mi gdzie on się znajduje dokładnie i jak można się do niego dostać?Jakby ktoś mógł to proszę o zdjęcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capulera Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 ja mam megi 1.4 96r i nie mam buczka wiecie jak go morzna zamontowac wczoraj 2 razy zostawilem auto na swiatlach i po akumulatoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 TZW buczki były chyba od początku w Megane. Poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 nie no to dobra sprawa jest :D a kto nie ma to banalnie prosto mozna to zrobic zwykly buzzer za ok 3 zl w elektroniku i tyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi