Adam82 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam wszystkich Niestety po przymusowym rozstaniu z moja stara poczciwa Megane znowu jestem zmuszony do poszukiwan samochodu. Poniewaz niedlugo rodzina sie powiekszy zdecydowany jestem na kombi <_<. Sentyment do marki pozostal i moj wybor padl na Lagune II z silnikiem benzynowym :!:. Rzucil mi sie w oczy egzemplarz : http://allegro.pl/laguna-ii-1-8-16v-navi-klima-po-oplatach-i3305360017.html Nie bede ukrywal ze jestem laikiem i przydalaby sie pomoc bardziej doswiadczonych uzytkownikow forum w ocenie zdjec. Wiadomo ze na miejscu obowiazkowo stacja diagnostyczna i dokladne sprawdzenie auta to podstawa, ale moze na zdjeciach juz widac cos co powinno mnie zniechecic albo wzbudzic watpliwosci ? Z gory dziekuje za wszystkie uwagi Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jak już szukasz to szukaj wersji po lifcie czyli Ph II. Ph I mają wady wieku dziecięcego i ja to oceniam 40/60 %, z przewagą na to, że trafisz wadliwy egzemplarz. Na tych zdjęciach wygląda ładnie ale to tylko zdjęcia. Wiadomo, należy dokładnie posprawdzać tym bardziej, że to auto sprowadzane i zbyt ładnie ten lakier wygląda na tak wiekowe i używane auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 ...to nie lakier tylko "cukierkowy photoshop". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam82 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Hmm...obstawiałem mieszankę zdolnego fotografa/grafika z polerka lakieru:). Wiem ze wersje po-liftingowe maja lepsza reputacje, ale niestety zadbane modele są delikatnie mówiąc poza aktualnym budżetem. Starając się uniknąć bardzo kosztownych wpadek pomyślałem o wersji benzynowej tym bardziej ze rocznego przebiegu powyżej 10-15 tys nie przewiduje. ASO Renault w Płocku sprawdza samochód za 250zl , pytanie tylko na ile rzetelnie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi