daro76 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 witam mam problem i nie wiem jak z tym sobie poradzić może ktoś podpowiedzieć Nie otwiera mi się pdf. pikura Mam taki komp: Lenowo Y580 i7 gtx 660m wiec procesor i grafika ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ja bym zapytał na PIKUR-ze dlaczego tak jest.... To inne forum.. A na naszym zakładamy tematy w odpowiednich do tego działach.. Co maja wspólnego Twoje problemy z plikiem z użytkownikami i ich autami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 kolego daro76 polecam zapoznanie się z regulaminem forum, tego forum, tu nie mam zwyczaju pisania gdzie się komu podoba, po to forum zostało podzielone na działy, że by w nich pisać. PIKUR to inne forum i tam powinieneś zadać to pytanie. Ze swej strony proponuję zaktualizować AdobeReadera. Temat przenoszę z Nasze Auta - MeganeII do Forum Ogólne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro76 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi